Beschikking omgevingsvergunning, uitgebreide voorbereidingsprocedure, Broekeroordsweg 3C ’t Loo Oldebroek

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van Oldebroek maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het legaliseren van bedrijfsactiviteiten en het bouwen van een overkapping op het perceel Broekeroordsweg 3C te 't Loo Oldebroek. Voor het project is, naast de activiteit bouwen, ook de planologische afwijking op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van toepassing. Het zaaknummer van de vergunning is 0269201800546.

Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning

De ontwerpbeschikking is op 12 november 2019 gepubliceerd in de plaatselijke Huis aan Huis courant en de Staatscourant en heeft vanaf 13 november 2019 zes weken ter inzage gelegen. Er zijn twee zienswijzen ontvangen.

Wijzigingen

De (definitieve) beschikking omgevingsvergunning is ten opzichte van de ontwerp beschikking op onderdelen inhoudelijk gewijzigd. Een overzicht van de wijzigingen zijn genoemd in de bijlage "Overzicht wijzigingen project Broekeroordsweg 3C, 22 januari 2021". Die bijlage maakt onderdeel uit van de beschikking. Kortheidshalve wordt naar de inhoud van die bijlage verwezen.

Definitieve beschikking omgevingsvergunning

De definitieve beschikking en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van woensdag 27 januari 2021 tot en met woensdag 10 maart 2021 ter inzage. U kunt de betreffende stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Oldebroek.

De definitieve beschikking en andere stukken (waaronder de bijlage met daarin een overzicht van de wijzigingen) zijn ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt op die website zoeken op het adres Broekeroordsweg 3C ’t Loo Oldebroek of op plannummer NL.IMRO.0269.OV231-VG01 .

Beroep beschikking omgevingsvergunning

Het is mogelijk om in beroep te gaan tegen deze omgevingsvergunning. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan iedere belanghebbende binnen zes weken vanaf de dag na de terinzagelegging van het besluit hiertegen beroep instellen bij de Rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd. In afwachting van een uitspraak op het beroepschrift kan aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank om schorsing of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep kan worden ingediend wanneer:

- u ook een zienswijze hebt ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en u belanghebbende bent;

- u belanghebbende bent en u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

- u belanghebbende bent en u het niet eens bent met de wijzigingen ten opzichte van de ontwerpbeschikking.

 

Oldebroek, 26 januari 2021

Naar boven