Kennisgeving ontwerpbesluit Waterwet voornemen watervergunning Vleesveebedrijf Bolk te Aerdt, gemeente Zevenaar, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen om een watervergunning aan Vleesveebedrijf Bolk te Aerdt gemeente Zevenaar te verlenen.

De vergunning heeft betrekking op het aanpassen van een terp, het veranderen van (bedrijfs)gebouwen, het verplaatsen van een woning, het aanleggen van kabels/leidingen en het aanbrengen of laten ontstaan van natuurlijke vegetatie in de Geitenwaard gelegen aan de rechteroever van het Bijlandsch Kanaal ter hoogte van kmr. 868.500 nabij Aerdt in de gemeente Zevenaar.

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van 23 september 2021 tot en met 3 november 2021 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Van Nieuwenhuizenweg 8, 6874 NE te Wolfheze. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de stukken fysiek in te zien, kan dat als gevolg van de getroffen Corona-maatregelen uitsluitend op afspraak. Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen. Hiervoor kunt u in beide gevallen contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl of het telefoonnummer 06-15952831, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2020-00018885.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen zienswijzen ingediend worden onder vermelding van zaaknummer RWSZ2020-00018885 bij de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE UTRECHT of per email gericht aan on-vergunning@rws.nl.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kunt u contact opnemen met Rijkswaterstaat Oost-Nederland via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland, M. Witte

Naar boven