Verlening omgevingsvergunning realiseren woonzorgcomplex Sont 66-66a (omgevingsvergunning 875)

Logo Lelystad

Het college van de gemeente Lelystad heeft op 21 januari 2021 een omgevingsvergunning verleend voor realiseren van een woonzorgcomplex. Het project past deels niet binnen de regels van het geldende bestemmingsplan (Waterwijk-Noord). In overleg met de gemeente Lelystad is daarom besloten om met een zelfstandige (uitgebreide) omgevingsvergunningsprocedure de ontwikkeling mogelijk te maken.

De omgevingsvergunning en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 28 januari 2021 gedurende zes weken ter inzage bij het informatieplein wonen en ondernemen in het stadhuis, tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl  het plan heeft de IMRO code: NL.IMRO.0995.OV00049-VG01

Vanwege het coronavirus wordt echter dringend geadviseerd alleen naar het stadhuis te komen als dit noodzakelijk is.

U dient hiervoor een afspraak te maken via 140320, team Wabo en bestemmingsplannen (vergunningregisseurs). Met inachtneming van de vereiste veiligheidsmaatregelen RIVM kunnen de stukken dan worden ingezien.

De informatiebalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Zaterdag gesloten.

De bekendmaking vindt plaats in De Flevopost, in de Staatscourant, en ook op www.lelystad.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Degene die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende, die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan binnen zes weken na bekendmaking, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, een beroepschrift indienen.

Griffierecht is hiervoor verschuldigd.

Ook kan beroep worden ingediend door een ieder tegen de in de definitieve vergunning opgenomen wijzigingen

(ten opzichte van de ontwerpvergunning zijn de volgende ambtelijke wijzigingen doorgevoerd:

• de constructieve voorschriften zijn aangepast naar aanleiding van de inhoudelijke beoordeling van de constructieve bescheiden welke op 27 november 2020 zijn ingediend;

• twee voorschriften met betrekking tot brandveiligheid zijn toegevoegd, te weten: de locatie van de opstelplaats voor de brandweerauto, en de bluswatervoorziening;

• het volgende stuk is gewijzigd ingediend en goedgekeurd; het akoestisch rapport voor de geluidswering van de gevels).

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht – bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Nadat u beroep hebt aangetekend kunt u, in spoedeisende gevallen, een voorlopige voorziening vragen bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht – voorlopige voorzieningen. Uw beroepschrift moet in ieder geval de volgende gegevens bevatten:

- uw naam en adres;

- de datum waarop u het beroepschrift schrijft;

- uw handtekening(en);

- een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u beroep instelt

- de reden waarom u het niet eens bent met het besluit.

U kunt ook een pro- forma beroepschrift indienen. Dit houdt in dat u binnen zes weken een beroepschrift indient en dat u de reden waarom u het niet eens bent met het besluit later indient.

 

Naar boven