BEKENDMAKING ONTWERP- WIJZIGINGSPLAN ‘Molenstraat 31, Swolgen’

Logo Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Molenstraat 31, Swolgen’ (NL.IMRO.1507.SGMOLENSTRAAT31-WPO1) ter inzage ligt.

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a Wet ruimtelijke ordening het ter plaatse geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Horst aan de Maas’ te wijzigen in die zin dat op de locatie Molenstraat 31 in Swolgen, kadastraal bekend gemeente Meerlo, sectie B, nummer 4751, het bouwvlak met de enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden’ wordt gewijzigd in de enkelbestemming ‘Wonen’ en de enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden’ zonder bouwvlak.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit tot wijziging van het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 10 september 2021 gedurende zes weken ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis te Horst. De openingstijden van de informatiehoek zijn gelijk aan de openingstijden van het gemeentehuis, te weten maandag van 08.30 tot 20.00 en dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur.

De stukken zijn ook in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl (klik op ‘Nieuws en actueel’ en vervolgens op ‘bekendmakingen’) of via www.officielebekendmakingen.nl en de kennisgeving is ook geplaatst op www.ruimtelijkeplannen.nl

(NL.IMRO.1507.SGMOLENSTRAAT31-WPO1).

Zienswijzen

Iedereen kan gedurende genoemde termijn van 6 weken schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij het gemeentebestuur. Wij ontvangen uw zienswijze bij voorkeur schriftelijk.

Zienswijzen kunnen gericht worden aan:

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas

t.a.v. team Omgeving

Postbus 6005

5960 AA Horst

(onder vermelding van: "Zienswijze ontwerp-wijzigingsplan ‘Molenstraat 31, Swolgen’’)

Email geen rechtsgeldige correspondentie

Houdt u er rekening mee dat officiële reacties op procedures ondertekend moeten worden en daarom niet per email ingediend kunnen worden.

Horst, 9 september 2021

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

drs. R.F.I. Palmen, burgemeester

mr. L.M.C. Beckers, secretaris

 

Naar boven