Ontwerpexploitatieplan Elspeet Noordwest

Logo Nunspeet

Burgemeester en wethouders van Nunspeet maken op grond van artikel 6.14 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerpexploitatieplan Elspeet Noordwest met ingang van woensdag 27 januari 2021 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het ontwerpexploitatieplan is ook te raadplegen via https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0302.BP78124-ex01.

 

Voor het betreffende gebied heeft al een ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegen. Het bestemmingsplan vormt het juridisch kader op basis waarvan het woningbouwgebied ontwikkeld kan worden. Het exploitatieplan biedt de grondslag van het publiekrechtelijk kostenverhaal.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het directieteam Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting via telefoonnummer (0341) 25 91 11.

 

Naar boven