Publicatie ONTWERP omgevingsvergunning Molenschotsebaan 21c Molenschot (uitgebreide voorbereidingsprocedure)

Logo Gilze en Rijen

Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning (Zaaknummer 20ZK02039) Molenschotsebaan 21c

Burgemeester en wethouders van Gemeente Gilze en Rijen hebben besloten, gelet op 2.1, 2.2, 2.10, 2.12 en 2.14 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, dat zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een zwembadoverkapping en het afwijkingen van het bestemmingsplan op de Molenschotsebaan 21c in Molenschot.

Het voornemen is om een omgevingsvergunning voor de volgende activiteiten te verlenen:

  • 1.

    (Ver)bouwen van een bouwwerk

  • 2.

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.12 lid 1 onder 3° Wabo)

Ontwerp-omgevingsvergunning ligt ter inzage

De ontwerp omgevingsvergunning ligt van 28 januari 2021 tot en met 10 maart 2021 ter inzage. De ontwerp omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing zijn raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO nummer van de ontwerp omgevingsvergunning is NL.IMRO.0784.PBParkLinberg-ON01

Iedereen kan een zienswijze indienen

Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning.

Zienswijze indienen

In de periode dat de ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB te Rijen.

Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 14 0161. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen het uiteindelijke besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Rijen, 26 januari 2021

Het college van Burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,

de secretaris, de burgemeester,

Naar boven