Bekendmaking van rechtswege verleende wijzigingsbeschikking op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr) voor het plaatsen en behouden van een oplaadstation voor elektrische motorvoertuigen (energielaadpunt) op verzorgingsplaats Bosserhof, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt bekend dat op 12 augustus 2021 de volgende wijzigingsbeschikking op grond van de Wbr van rechtswege is verleend, omdat niet binnen de van toepassing zijnde beslistermijn een besluit is genomen.

Het betreft een wijzigingsbeschikking voor het plaatsen en behouden van een oplaadstation voor elektrische motorvoertuigen (energielaadpunt) op verzorgingsplaats Bosserhof aan de linkerzijde van rijksweg 2 ter hoogte van km 223,100 in de gemeente Echt-Susteren.

Bezwaar maken?

Om bezwaar te maken dient u, binnen zes weken na de dag waarop deze Bekendmaking is gepubliceerd, een bezwaarschrift in te dienen. U kunt uw bezwaarschrift sturen naar de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE te UTRECHT.

In het bezwaarschrift dient in ieder geval het volgende te staan:

  • uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het nummer van de publicatie in de Staatscourant te vermelden of door een kopie van deze Bekendmaking mee te sturen);

  • de reden waarom u bezwaar maakt;

  • de datum en uw handtekening.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat de van rechtswege verleende wijzigingsvergunning blijft gelden in de tijd dat uw bezwaarschrift in behandeling is. Als u dit niet wilt, bijvoorbeeld omdat de van rechtswege verleende wijzigingsvergunning onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Dit doet u door de Voorzieningenrechter van de rechtbank in het gebied waar u woont te vragen een voorlopige voorziening te treffen. Indien u niet zelf, maar namens een bedrijf of organisatie een verzoekschrift indient dan kunt u het verzoekschrift sturen naar de rechtbank in het gebied waar het bedrijf of de organisatie is ingeschreven. De rechtbank zal een griffierecht in rekening brengen.

Bij het verzoek dient voorts een afschrift van het bezwaarschrift te worden overgelegd. Zo mogelijk wordt tevens een afschrift van de Bekendmaking waarop het geschil betrekking heeft overgelegd.

Indiening kan ook via de site http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor dient u wel te beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op genoemde site voor de precieze voorwaarden.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, P.A.M. Smeets

Naar boven