Gemeente Westervoort - ongewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan - Klapstraat 233, Westervoort

Logo Westervoort

Burgemeester en wethouders van Westervoort maken volgens artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Bestemmingsplan en raadsbesluit

In zijn vergadering van 14 december 2020 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Klapstraat 233’ ongewijzigd vastgesteld Het bestemmingsplan voorziet in:

  • de opheffing van de aan dat terrein toegekende bedrijfsbestemming;

  • de bouw van een twee onder een kap woning;

  • het herbestemmen van de voormalige bedrijfswoning nr. 233 tot gewone woning.

Tijdens de procedure zijn geen zienswijzen ingediend. Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen ten opzichte van het ontwerp aangebracht. De gemeenteraad heeft ook besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Wilt u de stukken inzien?

Het vastgestelde bestemmingsplan met bijlagen en het bijbehorende raadsbesluit liggen met ingang van 28-01-2021 tot en met 10-03-2021 (zes weken) voor een ieder ter inzage bij de servicebalie van het gemeentehuis, Dorpsplein 1 in Westervoort. Het kan alleen na het maken van een afspraak worden ingezien. Via de website www.1Stroom.nl of telefonisch: (088) 695 30 00 kunt u een afspraak maken. U kunt de stukken digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl met het planidentificatienummer NL.IMRO.0293.1212-VA01.

Beroep en voorlopige voorziening

Binnen deze periode van zes weken is het mogelijk om beroep in te stellen tegen het raadsbesluit en bestemmingsplan. U richt het beroepschrift aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Beroep kan alleen worden ingesteld door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp van het bestemmingsplan hebben ingediend.

Tijdens de beroepstermijn is het mogelijk om bij de Voorzitter van deze afdeling een verzoek om een voorlopige voorziening in te dienen. Het bestemmingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn. Beroep schort de inwerkingtreding niet op. Als een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend treedt het bestemmingsplan in werking nadat op dat verzoek is beslist.

Naar boven