Ontwerp wijzigingsplan Dijkstreek 6 te Niekerk

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan Dijkstreek 6 te Niekerk voor een ieder ter inzage ligt.

Inhoud van het wijzigingsplan

Het wijzigingsplan ziet op wijziging van de bestemming van ‘Agrarisch – Agrarisch bedrijf 3’ naar ‘Agrarisch – Agrarisch bedrijf 4’ en het wijzigen van de ligging van het bestemmingsvlak. Hiermee wordt de bouw van een bezinkbassin en een mestbassin mogelijk gemaakt. Dit is nodig om het stalsysteem van de melkveehouderij ter plaatse te veranderen.

Ter inzage

Het ontwerp van het wijzigingsplan Dijkstreek 6 te Niekerk ligt met bijbehorende stukken vanaf 26 januari 2021 gedurende zes weken (t/m 8 maart 2021) tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC), locatie Zuidhorn. Ook zijn de stukken digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer van het plan is NL.IMRO.1969.WZBG20HERS2-OW01.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging kunnen belanghebbenden mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze moet worden voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u de reden(en) van de zienswijze aan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Westerkwartier, Postbus 100, 9350 AC Leek.

Voor inlichtingen of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het KCC (tel. 14 0594).

 

Naar boven