Kennisgeving Ontwerpbesluit omgevingsvergunning locatie Tussenweg 17 Middenmeer, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 5 november 2020 heeft ECW Geowarmte I B.V. te Middenmeer, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op locatie Aardwarmtewinningsinstallatie put 8 & 9, Tussenweg 17 Middenmeer gemeente Hollands Kroon. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Wieringermeer, sectie H, nummer 3067.

De vergunningaanvraag betreft de oprichting en werking hebben van een aardwarmte installatie voor de winning van aardwarmte.

De Minister is voornemens de gevraagde vergunning te verlenen.

Het ontwerpbesluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 29 juli gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Hollands Kroon te De verwachting 1. Wij adviseren u voor de inzage van dit ontwerpbesluit eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 088 321 5000). De stukken zijn tevens online in te zien via de link: www.mijnbouwvergunningen.nl/middenmeer

Tot en met 8 september kan een ieder zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar maken aan:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

DG Klimaat en Energie, Directie Warmte en Ondergrond

T.a.v. C. Sayginer

Postbus 20401

2500 EK DEN HAAG

Ook voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. C. Sayginer (tel. 06 15 11 86 25) van het Ministerie van Economische Zaken.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven