Kennisgeving besluit omgevingsvergunning Hoek 21 te Erp

Logo Meierijstad

 

De directeur van de Omgevingsdienst Brabant Noord deelt mede, dat hij gelet op artikel 2.1, eerste lid, onder e, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meierijstad, besluit een omgevingsvergunning voor het veranderen van een inrichting te verlenen aan VOF Delissen & Zn voor de inrichting op het adres Hoek 21 te Erp.

 

INZAGE

Het besluit en andere relevante stukken liggen met ingang van 21 januari 2021 gedurende zes weken ter inzage op het stadhuis van de gemeente Meierijstad in Veghel. De stukken kunt u digitaal opvragen via werkatelier Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving.

 

BEROEP

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd, na publicatie van de kennisgeving, beroep aantekenen bij de Rechtbank Oost-Brabant. Het beroepschrift moet uw naam en adres bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het beroepschrift moet in tweevoud ingediend worden bij de Sector Bestuursrechtspraak van de Rechtbank Oost-Brabant, postbus 90125, 5200 MS ’s-Hertogenbosch.

 

VOORLOPIGE VOORZIENINGEN

De dag nadat de beroepstermijn is verstreken, treedt de beschikking in werking. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van de beschikking niet uit. Als u of belanghebbenden niet willen dat deze beschikking in werking treedt na afloop van de beroepstermijn, kan tijdens die termijn om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Oost-Brabant, postbus 90125, 5200 MS ’s-Hertogenbosch.

 

 

Meierijstad, januari 2021

 

Naar boven