Wijzigingsplan en omgevingsvergunningen Prügelweg 2 Brucht en Radewijkerweg 6 Radewijk 

Logo Hardenberg

Vanaf donderdag 28 januari 2021 liggen gedurende zes weken gecoördineerd ter inzage:

  • -

    het wijzigingsplan 'Wijziging bestemmingsplan Buitengebied Hardenberg, Prügelweg 2 Brucht en Radewijkerweg 6 Radewijk';

  • -

    de omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning aan de Prügelweg 2 in Brucht;

  • -

    de omgevingsvergunning voor het bouwen van een schuur aan de Radewijkerweg 6 in Radewijk.

De laatste dag van de termijn is woensdag 10 maart 2021.

Het wijzigingsplan betreft rood-voor-rood waarbij aan de Prügelweg 2 een woning mag worden gebouwd in ruil voor sloop van voormalige agrarische bebouwing, welke aan de Radewijkerweg 6 heeft plaatsgevonden. Op beide locaties wordt de agrarische bestemming gewijzigd in een woonbestemming.

Waar ter inzage?

Het wijzigingsplan wordt met ingang van donderdag 28 januari 2021 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • -

    digitaal op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website terug te vinden via het plan-id-nummer: NL.IMRO.0160.WBP00047-VG01

  • -

    op papier uitsluitend op afspraak in te zien bij de publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg, te bereiken via telefoon 14 0523

De omgevingsvergunningen met bijbehorende stukken zijn alleen op papier in te zien bij de publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg.

Beroep instellen

Vanaf vrijdag 29 januari 2021 kan gedurende een termijn van 6 weken door een belanghebbende worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State tegen het wijzigingsplan en de omgevingsvergunningen. Géén beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren te hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Hardenberg, 27 januari 2021

Naar boven