Besluit van de Minister voor Medische Zorg van 5 juli 2021, 3216317-1011626-VGP, houdende mandaatverlening aan en machtiging van de Stichting Controle Orgaan Kwaliteits Zaken

De Minister voor Medische Zorg,

Gelet op de artikelen 10:3, 10:4, 10:9 en 10:12 van de Algemene wet bestuursrecht;

Gezien de instemming van de directeur van de Stichting Controle Orgaan Kwaliteits Zaken;

Besluit:

Artikel 1

Aan de directeur van de Stichting Controle Orgaan Kwaliteits Zaken wordt mandaat verleend de hoogte vast te stellen van de totale kosten, bedoeld in de artikelen 8, vierde en vijfde lid, 9, vierde en vijfde lid, 21, tiende en elfde lid, en 24 van de Warenwetregeling doorberekening kosten.

Artikel 2

De directeur van de Stichting Controle Orgaan Kwaliteits Zaken wordt gemachtigd om de kosten, bedoeld in artikel 1, te innen.

Artikel 3

  • 1. De directeur kan ondermandaat en machtiging verlenen aan onder hem ressorterende functionarissen tot het geheel of gedeeltelijk uitoefenen van zijn op grond van dit besluit toegekende bevoegdheden.

  • 2. Besluiten tot verlening van ondermandaat en machtiging worden in afschrift gezonden aan het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport ten behoeve van het centraal register, bedoeld in artikel 17 van de Mandaatregeling VWS.

Artikel 4

Het krachtens mandaat of machtiging ondertekenen van stukken geschiedt als volgt:

De Minister voor Medische Zorg,

namens deze:

(handtekening)

(naam functionaris)

(functie)

Artikel 5

Het besluit van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport van 20 december 2004, nr. VGP/VBL 2536879, houdende mandaatverlening aan en machtiging van de Stichting Centraal Orgaan voor Kwaliteitsaangelegenheden in de Zuivel wordt ingetrokken.

Artikel 6

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin het wordt geplaatst.

Dit besluit zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister voor Medische Zorg, T. van Ark

Naar boven