Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting Nijega 4, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Dat aan Vermilion Energy Netherlands B.V. te Harlingen, een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘het veranderen en in werking hebben van een inrichting de gehele inrichting omvattend (revisie)’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Nijega 4. De inrichting Nijega 4 is gelegen aan de Polderdijk te De Tike in de gemeente Smallingerland, kadastraal bekend als gemeente Oudega, sectie F, nummer 2490.

De omgevingsvergunning betreft een actualisering wegens ouderdom van de milieuvergunning voor de inrichting Nijega 4/ Leeuwarden 101 verleend op 20 april 2006 door de Minister van Economische Zaken.

Op het ontwerpbesluit dat van 13 mei 2021 t/m 23 juni 2021 ter inzage lag bij de gemeente Smallingerland zijn geen zienswijzen ingediend.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 8 juli 2021 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Smallingerland te Drachten en op www.mijnbouwvergunningen.nl/nijega4. Wij adviseren u voor de inzage van de omgevingsvergunning eerst telefonisch contact op te nemen met de gemeente om een afspraak te maken.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot K. van den Hoff (tel. 070-3796220) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de ter inzage legging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen.

Naar boven