Gemeente Beesel - Terinzagelegging ontwerp-bestemmingsplan Parklaan in Reuver

Logo Beesel

Het college van Burgemeester en wethouders maken, Burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 8 juli 2021 in het gemeentehuis van Beesel gedurende 6 weken voor een ieder het ontwerpbestemmingsplan ‘Parklaan, Reuver’ ter inzage ligt.

Na een tender heeft het college op 15 juni 2020 besloten om de herontwikkeling van B.C. Broekhin aan de Parklaan te gunnen aan woningcorporatie Woonwenz. Woonwenz wil 27 (huur)appartementen en 8 levensloopbestendige (huur)woningen bouwen. De locatie heeft nu de bestemming ‘Maatschappelijk’; woningen zijn daarin niet toegestaan. Omdat het plan van Woonwenz niet past in het geldende bestemmingsplan, is een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via www.beesel.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer: NL.IMRO.0889.BPParklaan-ON01.

Tijdens de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Beesel, Postbus 4750, 5953 ZK Reuver. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer L.J.A. Erps van de afdeling Algemene Zaken via telefoonnummer 077 – 474 92 92.

 

Naar boven