Ontwerpomgevingsvergunning Hamersveldseweg 82

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de ontwerpomgevingsvergunning Hamersveldseweg 82 ter inzage ligt.

De ontwerpomgevingsvergunning

De ontwerpomgevingsvergunning voor de Hamersveldseweg 82 ziet uitsluitend op een wijziging van de omgevingsvergunning van 28 januari 2021, nr. WABO-2020-113, die voor de bouw van een nieuwe woning aan de Hamersveldseweg 82 te Leusden is verleend. De wijziging ziet op een verhoging van de goothoogte van de nieuwe woning van 4 naar 4,40 meter.

Ter inzage

De ontwerpomgevingsvergunning Hamersveldseweg 82 ligt met ingang van 2 juli tot en met 12 augustus 2021 ter inzage.

De ontwerpomgevingsvergunning is in te zien op:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0327.269-0301

U kunt de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken ook inzien in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken met het omgevingsloket door te bellen met 14 033.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden, naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook e-mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘zienswijze ontwerpomgevingsvergunning Hamersveldseweg 82’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Een per e-mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze.

Naar boven