DEFINITIEF BESLUITOMGEVINGSVERGUNNING Verlengde Hereweg 1-1 Groningen

Logo Groningen

 

Burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op 29 juni 2021 (verzonden 29 juni 2021) omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een appartetementengebouw aan de Verlengde Hereweg 1-1 te Groningen.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit heeft vanaf 11 maart 2021 gedurende zes weken ter inzage gelegen bij de afdeling VTH van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1, 9723 ZR te Groningen. Er zijn gedurende deze periode zienswijzen naar voren gebracht. Het definitieve besluit is om die reden ten opzichte van het ontwerp gewijzigd vastgesteld.

Het definitieve besluit ligt vanaf 1 juli 2021 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling VTH, Harm Buiterplein 1.

Een afspraak kunt u maken via: https://afspraken.groningen.nl/date-and-time

 

Beroepschrift

De beroepstermijn van het definitieve besluit start op 2 juli 2021 voor een periode van zes weken. Gedurende de beroepstermijn kunnen belanghebbenden [en de indieners van de zienswijzen] een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord-Nederland, Guyotplein1, Postbus 781, 9700 AT te Groningen. U kunt het beroepschrift ook digitaal indienen via https://www.rechtspraak.nl.

 

Voorlopige voorziening

Een beroepsschrift leidt niet automatisch tot uitstel van de gevolgen van een besluit. U kunt daaromnaast het indienen van beroep ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechtervan de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, postbus 150, 9700 ADGroningen..

 

Groningen, 1 juli 2021

Naar boven