Ontwerp bestemmingsplan Werkerlaan 4 Hasselt

Logo Zwartewaterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zwartewaterland maken bekend dat een ontwerp van een bestemmingsplan is voorbereid voor de ontwikkeling van de Werkerlaan 4 in Hasselt.

Het bedrijf is in de afgelopen jaren vanaf de Werkerlaan in oostelijke richting uitgebreid. De gemeente Zwartewaterland heeft hiervoor een tijdelijke vergunning verleend, waarvan de termijn verloopt. Om het tijdelijk toegestane gebruik permanent mogelijk te maken dient het bestemmingsplan herzien te worden. Ten behoeve van deze herziening is een landschappelijk inpassingsplan opgesteld. In dit plan wordt het terrein waar de handel en opslag van stenen, verhardingen en bestratingsmaterialen plaatsvindt geheel omgeven door een groensingel.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt gedurende 6 weken ter inzage van 30 juni tot en met 11 augustus 2021. Binnen de 6 weken waarin de stukken ter inzage liggen, kan een ieder zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Zwartewaterland. De ingediende zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming door de gemeenteraad.

Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar het volgende adres: Postbus 23, 8060 AA Hasselt.

Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen via telefoonnummer 14038.

Gelet op de maatregelen van de gemeente Zwartewaterland in relatie tot het Coronavirus is de papieren versie van het ontwerp bestemmingsplan, in het gemeentehuis, enkel in te zien op afspraak. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14038.

De digitale versie van het bestemmingsplan is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1896.Werkerlaan4Hasselt-ON01.

Naar boven