Ontwerpbestemmingsplan De Schauwhof, Putten

Logo Putten

Van 1 juli tot 12 augustus 2021 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbestemmingsplan De Schauwhof. Het plan maakt de herontwikkeling van De Schauwhof 1 tot en met 20 mogelijk. Het huidige gebouw met 20 aanleunwoningen wordt gesloopt. In de duurzame nieuwbouw komen 10 sociale huurappartementen (doelgroep 55+) en 24 zorgstudio’s.

 

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.BPBKDeSchauwhof-ON01. U kunt ook zoeken op adres. U kunt het ontwerpbestemmingsplan op afspraak digitaal inzien in het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (0341) 359 785. Ook voor eventuele vragen kunt u bellen met dit telefoonnummer.

 

Binnen de termijn dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad. Het indienen van een schriftelijke zienswijze kan digitaal via info@putten.nl of per post via Postbus 400, 3880 AK Putten. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken.

Naar boven