Vastgesteld bestemmingsplan Veluwse Hoevegaerde 2020 (Krachtighuizerweg 38), Putten

Logo Putten

De gemeenteraad van Putten heeft op 10 juni het bestemmingsplan Veluwse Hoevegaerde 2020 (gewijzigd) vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op enkele wijzigingen voor onder andere de inhoudsmaat van de recreatiewoningen op het recreatieterrein. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is het bestemmingsplan op een paar punten gewijzigd vastgesteld (naar aanleiding van de ingediende zienswijzen).

 

Het bestemmingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.0273.BP19049-VA01. U kunt ook zoeken op adres. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt ter inzage van 1 juli tot 12 augustus. Als u het plan (digitaal) wilt bekijken in het gemeentehuis kunt u een afspraak maken. U kunt hiervoor bellen met telefoonnummer (0341) 359 768. Ook voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u bellen met dit telefoonnummer. Belanghebbenden kunnen van 2 juli tot en met 13 augustus tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen bij de Raad van State en/of een voorlopige voorziening te vragen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u de precieze voorwaarden.

Naar boven