Gemeente Zeist - Ontwerp wijzigingsplan ‘Prof. Lorentzlaan 51a Zeist’

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken bekend dat met ingang van donderdag 1 juli 2021 gedurende zes weken het ontwerp wijzigingsplan ‘Prof. Lorentzlaan 51a Zeist’ en de bijbehorende stukken digitaal ter inzage liggen in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist.

De publiekshal van het gemeentehuis is alleen op afspraak te bezoeken vanwege onze maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. U kunt het ontwerp wijzigingssplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via www.zeist.nl/bestemmingsplannen.

Plangebied

Het plangebied van het wijzigingsplan betreft het adres Prof. Lorentzlaan 51a in Zeist. In het geldende bestemmingsplan ‘Zeist Centrum e.o.’ is het plangebied aangewezen als wijzigingsgebied. Het wijzigingsplan geeft hier nu een concrete invulling aan.

Inhoud plan

De huidige bedrijvigheid zal worden gestaakt en de bestaande bebouwing worden afgebroken waarna er een nieuwe woning gerealiseerd zal worden. Het wijzigingsplan vormt het planologisch-juridisch kader voor de gewenste ontwikkelingen.

Zienswijze indienen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze over het ontwerp wijzigingsplan indienen en deze richten aan het college van burgemeester en wethouders van Zeist t.a.v. team Ruimtelijke Ontwikkeling, postbus 513, 3700 AM Zeist. Zienswijzen kunnen ook mondeling (na afspraak via tel. 14 030) of digitaal (via www.zeist.nl/zienswijze) worden ingediend.

Naar boven