Vooraankondiging bestemmingsplan De Kronkels-Zuid

Logo Bunschoten

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten kennis van het feit dat zij een bestemmingsplan voorbereiden genaamd De Kronkels-Zuid.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op percelen en perceelsgedeelten op de locatie De Kronkels-Zuid aan de zuidzijde van de gemeente Bunschoten. Specifieker aangeduid wordt de noordgrens van het gebied begrensd door de Bisschopsweg en bedrijventerrein De Kronkels. De westzijde van het gebied wordt begrensd door de Eemlandhoeve, gelegen aan de Bisschopsweg 7 te Bunschoten-Spakenburg. De zuidgrens van het gebied grenst aan het open polderlandschap. De oostgrens van het gebied grenst aan de bedrijfswoningen en de bedrijfsbebouwing gelegen langs de Amersfoortseweg te Bunschoten-Spakenburg.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro melden wij hier dat op dit moment géén gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

In het kader van de inspraak zal het voorontwerpbestemmingsplan op korte termijn gedurende zes weken ter inzage worden gelegd. Dit zal in een afzonderlijk bericht bekend worden gemaakt. Pas op dat moment is het mogelijk om eventuele zienswijzen in te dienen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met het team Omgevingsontwikkeling.

Bunschoten, 30 juni 2021

Naar boven