Terinzagelegging ontwerp ‘parapluplan omissies en Nota parkeernormen, 4e herziening’

Logo Soest

 

Algemeen

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het college in zijn vergadering van 22 juni 2021 heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘parapluplan omissies en Nota parkeernormen, 4e herziening’. Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerp parapluplan ter inzage.

Het ontwerp parapluplan draagt zorg voor de juridische koppeling van de Nota parkeernormen, 4e herziening met de bouwregels van alle vigerende bestemmingsplannen in de gemeente Soest. Daarnaast zorgt het ontwerp parapluplan voor het herstel van enkele omissies in bestemmingsplannen.

Ter inzage ontwerp ‘‘parapluplan omissies en Nota parkeernormen, 4e herziening’’

Het ontwerp ‘parapluplan omissies en Nota parkeernormen, 4e herziening’ en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 1 juli t/m 11 augustus 2021 ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis. Het inzien van het ontwerp parapluplan bij het Omgevingsloket kan alleen op afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden via www.soest.nl/afspraak of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer (035) 60 93 411. Tegen betaling van leges kan bij het Omgevingsloket een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

Digitaal raadplegen

Het ontwerp parapluplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van het parapluplan is: NL.IMRO.0342.PPSOE0006-0201.

Het digitale ontwerp parapluplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge ontwerp parapluplan (zoals een pdf of een papieren versie).

Indienen zienswijzen

Tijdens de terinzagelegging van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerp ‘parapluplan omissies en Nota parkeernormen, 4e herziening’ naar voren brengen. Het indienen van zienswijzen kan op de volgende wijze:

  • schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Soest, Postbus 2000, 3760 CA Soest, onder vermelding van: zienswijze ontwerp ‘parapluplan omissies en Nota parkeernormen, 4e herziening’.

  • voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer: (035) 60 93 466 met mevrouw Odile de Man.

  • digitale zienswijzen kunt u uitsluitend indienen via www.soest.nl/zienswijze, onder vermelding van: zienswijze ontwerp ‘parapluplan omissies en Nota parkeernormen, 4e herziening’. Zienswijzen kunnen niet per email worden ingediend.

Naar boven