Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit Wet geluidhinder ‘Hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker’

Logo Veldhoven

Burgemeester en wethouders maken bekend dat van vrijdag 2 juli tot en met donderdag 12 augustus 2021 ter inzage ligt:

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan ‘Hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker’

  • 2.

    Het ontwerpbesluit Wet geluidhinder ‘Hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker’

Ontwerpbestemmingsplan ‘Hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker’

Dit bestemmingsplan voorziet in de bouw van een nieuw appartementengebouw voor 56 appartementen op de hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker. Het huidige appartementengebouw wordt hiervoor gesloopt.

Hoe maakt u uw zienswijze kenbaar?

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk (voorkeur) of mondeling op het ontwerpbestemmingsplan reageren door een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Veldhoven. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de gemeenteraad van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. In de zienswijze moet u duidelijk aangeven over welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan het gaat. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente via telefoonnummer 14 040.

Ontwerpbesluit Wet geluidhinder ‘Hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn in combinatie met het bestemmingsplan ‘Hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker’ een hogere geluidsbelasting (als bedoeld in de Wet geluidhinder) toe te staan voor een aantal te realiseren appartementen in het nieuwe appartementengebouw op de hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker. 

Hoe maakt u uw zienswijze kenbaar?

Tijdens de inzagetermijn kan een belanghebbende schriftelijk (voorkeur) of mondeling op de ontwerpbeschikking reageren door een zienwijze in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven. U bent belanghebbende wanneer uw belang rechtstreeks bij een besluit betrokken is (zie artikel 1:2 van het Algemene wet bestuursrecht). Uw belang moet dan objectief, persoonlijk, eigen, rechtstreeks en actueel zijn. Meer informatie hierover vindt u op www.rechtspraak.nl (zoekterm ‘belanghebbende’). Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post aan het college van burgemeester en wethouders van Veldhoven, postbus 10101, 5500 GA Veldhoven. Zet hierbij de datum, uw naam, adres en handtekening in de brief. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de gemeente via telefoonnummer 14 040.

Hoe kunt u stukken inzien?

Alle stukken (ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbesluit Wet geluidhinder) liggen ter inzage in de informatieruimte van het gemeentehuis van Veldhoven (Meiveld 1). Het ontwerpbestemmingsplan is te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.veldhoven.nl, zoek op plannaam ‘Hoek Ambachtslaan-Klokkenmaker’. In dit ontwerpbestemmingsplan is het ontwerpbesluit Wet geluidhinder als bijlage 3 opgenomen. Daarnaast is het ontwerpbesluit te raadplegen via www.officielebekendmakingen.nl of kunt u desgewenst het ontwerpbesluit Wet geluidhinder met bijbehorende stukken opvragen via gemeente@veldhoven.nl.

Heeft u vragen?

Voor vragen of opmerkingen over de inhoud van dit artikel kunt u contact opnemen met de afdeling Regie en Ontwikkeling. Stuur een e-mail naar gemeente@veldhoven.nl of bel telefoonnummer 14 040.

Naar boven