Oosterenderweg 11 in De Waal, wijzigingsprocedure veranderen bouwvlak, bestemmingsgrens en agrarisch erf

Logo Texel

Bestemmingsplan – Ontwerp wijzigingsbesluit

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in combinatie met de afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor onderstaand perceel een ontwerp wijzigingsbesluit ter inzage wordt gelegd.

(1793 EK) Oosterenderweg 11 in De Waal, zaaknummer 2868653. Het perceel Oosterenderweg 11 heeft een agrarische bestemming. Met deze wijziging blijft de agrarische bestemming behouden, maar wordt het bestemmingsvlak, bouwvlak en agrarisch erf anders gesitueerd.

Inzage: Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt van 29 juni 2021 tot en met 9 augustus 2021 ter inzage. U kunt de stukken inzien bij de publieksbalie van de gemeente Texel. De stukken zijn verder te raadplegen op www.texel.nl (zoekwoord bekendmakingen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren: Tijdens de termijn van inzage kan iedereen een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Texel, Postbus 200, 1790 AE Den Burg.

Naar boven