Gemeente Cuijk – voorontwerpbestemmingsplan - Bedrijvenpark Laarakker Noordwest

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken bekend dat overeenkomstig de Inspraakverordening Cuijk 2005 het voorontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Laarakker Noordwest’ ter inzage wordt gelegd. Deze bekendmaking is tevens een vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Het voorontwerpbestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van het Noordwestelijke deel van het bedrijvenpark Laarakker globaal gelegen tussen de Kokerbijl/Mondsestraat, Oeffeltseweg en de Cuijkseweg (5543 PV, 5543 PK, 5443 PJ, 5543 PA).

Het voorontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vier weken ter inzage van woensdag 30 juni 2021 tot en met dinsdag 27 juli 2021. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer:

NL.IMRO.1684.15bplaarakkernw-VO01 of door te zoeken op de plannaam.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is het organiseren van een fysieke informatieavond niet goed mogelijk. Daarom is op de website van Cuijk een speciale projectpagina aangemaakt waarop onder andere het bestemmingsplan wordt ontsloten. Tevens wordt op donderdag 8 juli 2021 en maandag 12 juli 2021 in de avond gelegenheid geboden om digitaal in contact te treden met de projectleider om één op één vragen te stellen of opmerkingen te maken. Zie voor meer informatie de projectpagina op www.cuijk.nl onder projecten. Daarnaast en daarna loopt uiteraard de formele bekendmaking en inspraakprocedure, zodat de inspraakmogelijkheden via deze lijn altijd blijven gewaarborgd.

Op gebruikelijke wijze kan gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging eenieder schriftelijk of mondeling zijn inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke inspraakreactie richt u aan de burgemeester en wethouders van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE onder vermelding van kenmerk: Z/20/266730. Voor een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de heer T. Janssen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-396600. Inspraakreacties kunt u niet per e-mail indienen.

Cuijk, 29 juni 2021

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

Naar boven