Gemeente Ermelo - gedeeltelijk intrekken van een omgevingsvergunning onderdeel milieu - Buitenbrinkweg 81, Ermelo

Logo Ermelo

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ermelo maken bekend, dat zij hebben besloten een voor het perceel Buitenbrinkweg 81 te Ermelo verleende omgevingsvergunning (onderdeel milieu) gedeeltelijk in te trekken.

  • -

    Buitenbrinkweg 81 te Ermelo (3853 LV) voor het (gedeeltelijk) intrekken van een verleende omgevingsvergunning (onderdeel milieu).

Het gaat hier om een wettelijk voorgeschreven uitgebreide procedure in verband met het verlenen c.q. het intrekken van omgevingsvergunningen voor het onderdeel milieu.

Deze aanvraag is ingediend omdat de aanvrager gebruik wil maken van de subsidieregeling Sanering Varkenshouderijen. De aanvrager heeft aangegeven dat er op het bedrijf geen varkens meer aanwezig zijn, dat de stallen helemaal leeg staan en dat de mest uit de mestputten is verwijderd.

Wij hebben besloten medewerking te verlenen aan het gedeeltelijk intrekken van de verleende omgevingsvergunning (onderdeel milieu).

Procedure en beroep

Dit besluit is voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Het ontwerpbesluit heeft vanaf donderdag 6 mei 2021 gedurende 6 weken ter inzage gelegen bij de gemeente Ermelo. In deze periode zijn er geen zienswijzen met betrekking tot het voorgenomen besluit ontvangen. Deze publicatie heeft betrekking op het definitieve besluit.

Belanghebbenden kunnen gedurende hierboven vermelde termijn beroep aantekenen tegen het definitieve besluit. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Een belanghebbende moet dit beroep indienen bij de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het indienen van een beroepschrift stelt de werking van dit besluit niet uit. Als er gelet op de belangen van de belanghebbende spoed is vereist, bestaat er de mogelijkheid om na indiening van een beroepschrift een voorlopige voorziening aan te vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, locatie Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Informatie: gemeente Ermelo, telefoon 0341 56 72 32.

Ermelo, 30 juni 2021

Naar boven