Gemeente Heusden - ontwerpbestemmingsplan ‘Kooiweg 1a, Drunen’

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Kooiweg 1a, Drunen’ (NL.IMRO.0797.Kooiweg1a-ON01).

Het plangebied ligt in Drunen, achter Bosscheweg 55-57 en aan de Kooiweg in Drunen. De percelen hebben de kadastrale aanduiding Drunen, sectie L, nummer 7330, 7562, 7561 en 7255.

Het bestemmingsplan maakt een uitbreiding van het tuinplantencentrum mogelijk. De initiatiefnemer is van plan om de bestaande winkelruimte (kas) in zuidelijke richting uit te breiden met 200 m², een nieuwe parkeervoorziening aan te leggen en op het achterste deel (meest zuidelijke gedeelte) de mogelijkheid te creëren om een bedrijfsgebouw voor opslag te realiseren.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het 4e kwartaal van 2021.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 1 juli 2021 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan iedereen naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze op het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen, of online via de website www.heusden.nl (inloggen met uw DigiD of Eherkenning). Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 1012846 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Monique van Geel via telefoonnummer (073) 513 17 89.

 

Naar boven