Vastgesteld bestemmingsplan Chw 16e herziening bestemmingsplan Kernen gemeente Dalfsen 2016, pastorietuin Hoonhorst

Logo Dalfsen

Doel van het plan

Door deze bestemmingsplanherziening wordt het mogelijk gemaakt om een appartementengebouw met daarin ruimte voor negen appartementen te realiseren op de locatie de Pastorietuin aan de Lage Weide naast (ten zuiden van) de Pastorie in de kern Hoonhorst.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken van 30 juni 2021 tot en met 11 augustus 2021 voor iedereen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen.

Reageren?

Beroep tegen het besluit instellen kan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit is gedurende bovengenoemde termijn mogelijk voor iedereen die het niet eens is met dit besluit.

In werking treden plan (geldigheid)

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Als u dit niet wilt, vanwege een spoedeisend belang of omdat het besluit onherstelbare gevolgen heeft voor u, dan kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan wordt de werking van het plan uitgesteld totdat op dat verzoek is beslist.

Kosten

Voor zowel de behandeling van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Meer informatie

U kunt het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.0148.DKernen2016hz16-vs01ook inzien via www.dalfsen.nl of www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op https://digitaleplannen.nl/0148/.

Dalfsen, 29 juni 2021

Burgemeester en wethouders gemeente Dalfsen

 

Naar boven