Ontwerpbesluit omgevingsvergunning tweede fase voor het realiseren van IKC Heeswijk aan de Heeswijkstraat 2 in Voorburg

Logo Leidschendam-Voorburg

Burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning tweede fase te verlenen voor het realiseren van IKC Heeswijk aan de Heeswijkstraat 2 in Voorburg.

Voorafgaand aan de omgevingsvergunning tweede fase is op 12 mei 2021 een omgevingsvergunning eerste fase voor het afwijken van het bestemmingsplan met toepassing van artikel 2.12, lid 1a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) verleend. De aanvraag tweede fase ziet nu op de bouwactiviteit en aanlegactiviteit.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning tweede fase ligt vanaf donderdag 1 juli 2021 t/m woensdag 11 augustus 2021 digitaal ter inzage bij het Servicecentrum (Koningin Wilhelminalaan 2, Leidschendam). Het ontwerpbesluit en de ontwerptekeningen zijn in te zien op www.overheid.nl/overuwbuurt. De overige gegevens (o.a. technische bescheiden) zijn op te vragen via vergunningen@lv.nl of via het telefoonnummer 14 070 (zaaknummer 726254).

Zienswijze

Tijdens de ter inzage termijn kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbesluit omgevingsvergunning tweede fase dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg, Postbus 1005, 2260 BA Leidschendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer

14 070, vermeld hierbij het bovengenoemde zaaknummer.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven