Gemeente Waterland - verlening omgevingsvergunning - vaststelling hogere grenswaarde Wet geluidshinder - Havenstraat 28/de Haven 18, Monnickendam

Logo Waterland

Burgemeester en wethouders van Waterland maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 Wabo een omgevingsvergunning (NL.IMRO.0852PBMOhavenst28020-va01) verlenen voor het bouwen van een appartementen gebouw met 5 woningen op het adres Havenstraat 28/ de Haven 18 te Monnickendam op de locatie kadastraal bekend als gemeente Waterland, sectie A, nummers 3864, 3863 en 3862.

Het college van burgemeester en wethouders heeft daarnaast een besluit hogere grenswaarde van 55 dB(A) Wet geluidshinder vastgesteld.

Inzage stukken

De omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen van de raad en de bijbehorende stukken en het besluit hogere grenswaarde liggen gedurende zes weken met ingang van vrijdag 22 januari 2021 ter inzage in het gemeentehuis aan de Pierebaan 3 te Monnickendam.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Noord-Holland (sector bestuursrecht), Postbus 1621, 2003 BR HAARLEM. De omgevingsvergunning treedt de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Het beroep heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

Waterland 21 januari 2021

Naar boven