Ontwerp Bestemmingsplan Kavel Deldenerstraat – Lombokstraat

Logo Hengelo

 

Dierenkliniek Beekzicht is van plan om zich te vestigen op de locatie aan de Deldenerstraat. Het betreffende perceel is in eigendom van Jansen de Jong projectontwikkeling en maakte samen met het naastgelegen perceel deel uit van een ontwikkeling van een appartementencomplex. Voor dit appartementencomplex is in het verleden ook een bouwvergunning is afgegeven.

Deze ontwikkeling zal niet meer worden gerealiseerd, de betreffende kavel is nu gesplitst in twee percelen. Op de westelijke kavel wil de dierenkliniek zich vestigen. De voorgenomen ontwikkeling past niet binnen de bestemming 'Wonen' in het huidige bestemmingsplan 'Vooroorlogse wijken 2016 (deel 1) zodat dit moet worden herzien.

 

Inzien en zienswijzen

U kunt het ontwerp bestemmingsplan en de bijbehorende stukken van 30 juni tot en met 10 augustus 2021 inzien op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0164.BP0155-0201. Tijdens de inzagetermijn kan eenieder schriftelijk, mondeling of digitaal zienswijzen indienen bij de gemeenteraad o.v.v. zaaknummer 3263097. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met Mariska de Vries, telefoonnummer 14074. Een digitale zienswijze kunt u uitsluitend kenbaar maken via www.hengelo.nl/rozienswijze.

 

Naar boven