Vooraankondiging voorbereiding bestemmingsplan Groot Seminarie Warmond (artikel 1.3.1 Bro)

Logo Teylingen

Nu de gemeenteraad van Teylingen op 3 juni 2021 het Integraal Plan voor de ontwikkelingen op de locatie Groot Seminarie Warmond heeft vastgesteld, laten wij u overeenkomstig artikel 1.3.1 van het ‘Besluit ruimtelijke ordening’ weten, dat bestemmingsplan ‘Groot Seminarie Warmond’, met als digitale plannaam NL.IMRO.1525.BP2021WAR10027, wordt voorbereid.

Plangebied

<Luchtfoto van locatie, zie bijlage>

Het plangebied is gelegen in Warmond en heeft met name betrekking op de gebouwen Mariëngaerde, Mariënhaven, het te slopen Kompas, voorterreinen van Mariëngaerde (tot aan de Herenweg) en van Mariënhaven (inclusief Mgr. Aengenentlaan, Bisschopslaan en het noordelijk deel van de Seminarielaan), de gronden rondom Mariëngaerde en Mariënhaven en het Kompas (inclusief het achter Mariëngaerde gelegen park, gronden tussen de gebouwen, Mgr. Aengenentlaan, een deel van de Oude Dam en de weg Park Klinkenberg).

Met dit bestemmingsplan wordt de transformatie van Mariëngaerde naar 107 appartementen, 51 woningen (toekomstig nieuwbouwplan Marienhof) en 42 zorgeenheden (Mariënhaven) mogelijk gemaakt.

Zienswijzen

Later in de procedure, naar verwachting oktober 2021, leggen we het ontwerpbestemmingsplan voor een periode van zes weken ter inzage, is er voor een ieder de mogelijkheid zienswijzen in te dienen bij de gemeenteraad.

Via de gemeenteberichten, de website en de Staatscourant maken we die informatie hierover aan u bekend.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met Richard Rietveld en Koos van Kampen van team Planvorming via e-mail grootseminarie@hltsamen.nl.

 

Naar boven