Ontwerpbesluit hogere grenswaarde geluid: Ruurloseweg 96-98 in Hengelo, realiseren nieuwe woningen

Logo Bronckhorst

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijk gebied; Veegplan 2021-2’ voorziet in één locatie waarbij nieuwe woningen kunnen worden gerealiseerd, te weten bij de Ruurloseweg 96-98 in Hengelo. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken hebben wij voor dit plan een ontwerpbesluit genomen voor een hogere geluidwaarde, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder.

 

Voor een ieder liggen van 1 juli t/m 11 augustus 2021 tijdens openingstijden de volgende stukken ter inzage:

- een verzoek voor de Ruurloseweg 96-98 in Hengelo met bijlagen tot vaststelling van een hogere grenswaarde op grond van

artikel 83 van de Wet geluidhinder;

- het ontwerpbesluit van Ruurloseweg 96-98 in Hengelo .

 

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

- Digitaal via de bijlagen in de linker kolom van deze bekendmaking.

- Kunt u dit niet, neem dan contact met ons op via tel. (0575) 75 02 50. Dan denken wij met u mee in het vinden van een oplossing om de stukken toch te kunnen inzien. Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, willen wij fysiek contact zo beperkt mogelijk houden. Wellicht kunnen wij u op een andere manier op afstand helpen.

Gedurende bovengenoemde termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld opmerkingen over het ontwerpbesluit schriftelijk kenbaar te maken. De schriftelijke reacties dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Bronckhorst.

 

Naar boven