Ontwerpbestemmingsplan Hink Stap Sprong ter inzage

Logo Eemnes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Hink Stap Sprong (NL.IMRO.0317.EMSBPHSS-On01) ter inzage ligt.

 

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het realiseren van 38 woningen, inclusief de daarbij behorende parkeerplaatsen en openbare inrichting, ter plaatse van de voormalige locatie van basisschool Hink Stap Sprong aan de Aartseveen.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 24 juni tot en met 4 augustus 2021 ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf die datum raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes. Hiervoor moet u een afspraak maken bij het klantcontactcentrum, telefoonnummer 14 035.

 

Tijdens de ter inzagetermijn kunt u schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Eemnes (Postbus 71, 3755 ZH, Eemnes). Als u een mondelinge zienswijze wilt indienen kunt u bellen met mevr. N. van Beek of dhr. H. de Jong van de BEL Combinatie om een afspraak in te plannen. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

 

Eemnes, 24 juni 2021

Naar boven