Ontwerp Omgevingsvisie Buitengebied

Logo West Maas en Waal

Wat staat er in deze visie?

In de omgevingsvisie buitengebied staat wat we op lange termijn in het buitengebied willen en hoe we dat gaan bereiken. Het gaat om beleidskeuzes op hoofdlijnen. De omgevingsvisie komt (grotendeels) in de plaats van de structuurvisie buitengebied. De kernen en de recreatiegebieden aan de Maas vallen buiten deze visie. Bij nieuwe ruimtelijke plannen en ontwikkelingen werkt de omgevingsvisie buitengebied als een toetsings- en afwegingskader.

 

U kunt de ontwerp omgevingsvisie inzien en hierop reageren

Van 24 juni tot en met 4 augustus 2021 is het ontwerp in te zien. Binnen deze termijn kunt u een zienswijze geven.

 

Een zienswijze indienen

Wilt u reageren op de visie? Op de website www.westmaasenwaal.nl/omgevingsvisie vindt u een reactieformulier dat u kunt invullen.

 

Vragenuurtje op woensdag 7 juli

Het kan zijn dat u vragen heeft over de omgevingsvisie. We organiseren daarom een vragenuurtje op woensdag 7 juli eind van de middag. Afhankelijk van het aantal en soort vragen, is dit digitaal of fysiek. Wilt u gebruik hiervan maken? Geef u dan voor 30 juni op via: www.westmaasenwaal.nl/omgevingsvisie. U krijgt uiterlijk 1 juli een uitnodiging met de details.

 

Waar kunt u het plan inzien?

De visie wordt weergegeven op een website. De link naar deze website vindt u via www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website https://www.westmaasenwaal.nl/omgevingsvisie.

 

Beneden-Leeuwen,

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal,

De secretaris, de burgemeester,

P.G. Arissen V.M. (Vincent) van Neerbos

 

Naar boven