Gemeente Alkmaar - ontwerp ontwikkelbeeld - stationsgebied Alkmaar Noord

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat het Ontwikkelbeeld Stationsgebied Alkmaar Noord in ontwerp ter inzage ligt.

Gebied

Het gebied wordt begrensd door de Kreekwaard, Heinenwaard en Drechterwaard aan de noordzijde, de Nollenweg aan de oostzijde, de Hoornsevaart aan de zuidzijde, en de Schinkelwaard en agrarische driehoek bij de Zeswielen aan de westzijde.

Doel

Het Ontwerp Ontwikkelbeeld geeft een overzicht van de ontwikkelkansen van het gebied.

Ter inzage

Het ontwerp Ontwikkelbeeld ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 24 juni 2021 tot en met woensdag 4 augustus 2021. U kunt de stukken langs elektronische weg inzien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of op https://www.alkmaar.nl/vernieuwing-stationsgebied-alkmaar-noord/

De stukken zijn ook in te zien bij de servicebalie Vergunningen & Subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar.

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het Coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor zoveel mogelijk te vermijden. Voor het inzien van het Ontwikkelbeeld vragen wij u dan ook om zoveel mogelijk gebruik te maken van de digitale mogelijkheden. Indien u het Ontwikkelbeeld toch wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neem contact op via telefoonnummer 14 072 of mail naar stationsgebiedalkmaarnoord@alkmaar.nl

Informatiebijeenkomst

Tijdens de terinzagelegging wordt een digitale informatiebijeenkomst gehouden. Op 1 juli 2021 wordt het plan tussen 19.30 en 20.30 gepresenteerd. Er zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om u te informeren en vragen te beantwoorden. Kijk op www.alkmaar.nl/inzage voor meer informatie.

Zienswijzen

Een ieder kan gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerp Ontwikkelbeeld naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke reacties kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen via Postbus 53, 1800 BC Alkmaar of via post@alkmaar.nl. Zienswijzen moeten zijn ondertekend en voorzien van naam en adres.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

 

Naar boven