Ontwerp bestemmingsplan en exploitatieplan Westlaan Velserbroek

Logo Velsen

Het college van burgemeester en wethouders deelt mee dat van 25 juni tot en met 5 augustus 2021 voor een ieder ter inzage liggen:

- Het ontwerpbestemmingsplan Westlaan

- Het ontwerp exploitatieplan Westlaan.

Het ontwerpbestemmingsplan Westlaan maakt de bouw van een urban villa en de bouw van een vrijstaande woning mogelijk achterop het perceel Westlaan 35 te Velserbroek.

Het plangebied is als volgt begrensd:

- de Dammersweg in het zuiden

- de A. Molletstraat in het oosten

- de watergang ten zuiden van de woningen aan de H. Reptonstraat.

- de gebouwen en de erfgrens van de Westlaan 35.

Het exploitatieplan heeft tot doel het kostenverhaal zeker te stellen.

Plannen inzien

Het ontwerpbestemmingsplan Westlaan (IDN: NL.IMRO.0453.BP1002WESTLAAN1-O001), het ontwerpexploitatieplan (IDN: NL.IMRO.0453.EX0001WESTLAAN1-O001) en de daarop betrekking hebbende onderzoeken liggen gedurende genoemde periode ter inzage in het gemeentehuis, Dudokplein 1 te IJmuiden. Daarnaast zijn de plannen digitaal raadpleegbaar op ruimtelijkeplannen (http://www.ruimtelijkeplannen.nl).

Zienswijze indienen

Gedurende de termijn dat de plannen ter inzage liggen, kunt u een zienswijze indienen op het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan. Dit doet u door een brief te richten aan:

Gemeenteraad van Velsen, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden

U kunt ook een zienswijze indienen via ro@velsen.nl. Onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Westlaan”. Vergeet daarbij niet duidelijk uw fysieke postadres aan te geven.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer Prins, telefoonnummer 0255-567200.

 

 

Naar boven