Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Groenoordstraat/Schiedamseweg te Schiedam

Logo Schiedam

 

Het college van Burgemeester en wethouders heeft op 15 juni 2021 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 21OMGS066 en projectomschrijving het realiseren van een warmteoverdrachtsstation in de wijk Groenoordvoor een omgevingsvergunning op locatie Groenoordstraat/Schiedamseweg te Schiedam. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het besluit betreft:

 

  • 1.

     het bouwen van een bouwwerk

  • 2.

     op of aan een onroerende zaak handelsreclame te maken of te voeren

  • 3.

     handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

  • 4.

     Inrit/Uitweg

  • 5.

     werk en/of werkzaamheden uitvoeren

     

 

Tevens heeft het college van Burgemeester en wethouders een m.e.r.-beoordelingsbesluit genomen als bedoeld in de Wet milieubeheer, in verband met de hulpwarmtecentrale die onderdeel uitmaakt van het warmteoverdrachtsstation. Het besluit luidt dat er geen MER (milieu effect rapportage) hoeft te worden opgesteld, omdat er geen belangrijke nadelige gevolgen zijn te verwachten voor het milieu. 

De ontwerp-omgevingsergunning met onderliggende stukken, alsmede het m.e.r.-beoordelingsbesluit, liggen van 24 juni 2021tot en met 4 augustus 2021 ter inzage.

Een ieder kan gedurende de termijn van ter inzage legging schriftelijk zijn/haar gemotiveerde zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking kenbaar maken bij het college van Burgemeester en wethouders, ter attentie van de teammanager Vergunningen en Handhaving, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam.

Geïnteresseerden kunnen over het bovenstaande en voor inzage in (archief-)stukken nadere informatie verkrijgen bij het omgevingsloket, Stadserf 1, telefoonnummer 14 010. Let op! Langskomen aan de balie? Dit kan alleen op afspraak.

Schiedam 21 juni 2021

Burgemeester en wethouders van Schiedam,

Namens deze:

C.E. Bos, gemeentesecretaris C.H.J. Lamers, voorzitter

Naar boven