Gemeente Heusden - Ontwerpomgevingsvergunning Dekkerseweg 17 voor uitbreiding clubgebouw SC Elshout

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij heeft ingestemd met de ontwerpomgevingsvergunning voor de uitbreiding van het clubgebouw van SC Elshout aan de Dekkerseweg 17 in Elshout (NL.IMRO.0797.CGElshout-OV01). Het projectgebied ligt in het buitengebied van de gemeente Heusden ten oosten van Elshout, tegenover bedrijventerrein Meeuwaert.

De geldende bestemming staat de uitbreiding niet toe. Het bouwplan past niet in het bouwvlak en er is sprake van een zeer geringe overschrijding van het toegelaten bebouwingsoppervlak (ongeveer 3%). Door middel van een omgevingsvergunning met uitgebreide procedure conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) kan aan dit bouwplan medewerking worden verleend.

Inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met ingang van 24 juni 2021 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van de ontwerpomgevingsvergunning is raadpleegbaar via www.heusden.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze op de ontwerpomgevingsvergunning indienen. Een schriftelijke zienswijze stuurt u per post naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen, of online via de website www.heusden.nl (inloggen met uw DigiD of Eherkenning). Graag bij uw reactie het zaaknummer 1123336 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Marino Kuper via telefoonnummer 073 - 513 17 89.

 

Naar boven