Ontwerp-bestemmingsplan ‘Varakker (ongenummerd) te Opheusden, gemeente Neder-Betuwe’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Varakker (ongenummerd) te Opheusden , gemeente Neder-Betuwe’.

Initiatiefnemer heeft het voornemen om de bedrijfsactiviteiten met betrekking tot de containerteelt te scheiden van de huidige boomkwekerij aan de Varakker in Opheusden. Een aantal jaren terug heeft de initiatiefnemer daartoe enkele percelen aangekocht, ten westen van de bestaande bedrijfslocatie. Hij wenst om op deze percelen een op zichzelf staand containerteeltbedrijf te beginnen. Op de locatie zijn een nieuwe bedrijfsloods, tunnelkassen en een nieuwe bedrijfswoning voorzien.

Het initiatief past niet in het geldende bestemmingsplan 'Buitengebied Kesteren' uit 2014. Een herziening van het geldend bestemmingsplan is noodzakelijk.

Inzageperiode:  24 juni 2021 t/m 4 augustus 2021

Inzageplaatsen:

Zienswijzen

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over dit ontwerpbestemmingsplan kunnen door een ieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken.

Opheusden, 24 juni 2021

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven