Ontwerpbesluit ‘Omgevingsvergunning Broekboomstraat 13 Lichtenvoorde’

Logo Oost Gelre

Het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat conform artikel 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht van 25 juni 2021 tot en met 5 augustus 2021 ter inzage ligt:

het ontwerpbesluit ‘Omgevingsvergunning Broekboomstraat 13 Lichtenvoorde’ De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteit ’bouwen’ en ’handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’. De omgevingsvergunning voorziet in de bouw van een tweetal appartementen met bergingen en opslag aan de Broekboomstraat 13 in Lichtenvoorde.

Inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u van 25 juni 2021 tot en met 5 augustus 2021 inzien in het gemeentehuis te Lichtenvoorde, Varsseveldseweg 2. U kunt de stukken alleen op afspraak inzien. De afspraak maakt u via telefoonnummer (0544) 39 35 35. De ontwerp omgevingsvergunning kunt u ook digitaal inzien op de nationale website RO-plannen www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.oostgelre.nl. Het plan heeft identificatienummer NL.IMRO.1586.PBLIC107-OW01. De digitale bestanden van de ontwerp omgevingsvergunning zijn beschikbaar gesteld op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1586.PBLIC107-OW01.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn bestaat de gelegenheid schriftelijk of mondeling en gemotiveerd zienswijzen over het ontwerpbesluit in te dienen. Zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning kunnen schriftelijk worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde, o.v.v. “zienswijze ontwerp Omgevingsvergunning Broekboomstraat 13 Lichtenvoorde”.In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Omgeving, via telefoonnummer (0544) 39 35 35.

Naar boven