Definitieve verklaring van geen bedenkingen en omgevingsvergunning Tarwestraat 1B

Logo Ridderkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ridderkerk maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat:

  • de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven voor de ruimtelijke onderbouwing Tarwestraat 1B;

  • het college van burgemeester en wethouders vergunning heeft verleend (R200310467) voor het verbreden van de bestaande functie van paardenpension met zorg bij wijze van dagbesteding.

Inzien?

Dat kan vanaf 25 juni tot en met 5 augustus 2021:

  • via de website van de gemeente Ridderkerk op www.ridderkerk.nl/ter-inzage;

  • via de landelijke website op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0597.RO2021Tarwestrt1b-VG01;

  • in het Gemeentelijk Service Centrum van de gemeente Ridderkerk (Koningsplein 1) op afspraak;

Beroep en verzoek om voorlopige voorziening

Tot en met 5 augustus 2021 bestaat de mogelijkheid om beroep in te stellen. De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank in Rotterdam, sector bestuursrecht, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam.

Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Rotterdam, Postbus 50950, 3007 BL Rotterdam.

Naar boven