Ontwerp omgevingsvergunning Begoniastraat 19 - 57 Enkhuizen

Logo Enkhuizen

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen maken bekend dat zij voornemens zijn – in afwijking van het bestemmingsplan - een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van zestien woningen op het perceel Begoniastraat 19 -57 (oneven nrs) te Enkhuizen. Ook is de Aanmeldnotitie vastgesteld, inhoudende dat de ontwikkeling geen belangrijke nadelige milieugevolgen heeft en dat er geen nader onderzoek moet plaatsvinden.

Ter inzage

De aanvraag en het ontwerpbesluit met bijbehorende documenten (inclusief Aanmeldnotitie) liggen voor een ieder ter inzage met ingang van donderdag 24 juni 2021 tot en met woensdag 4 augustus 2021 ter inzage (zes weken). U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

1. U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0388.PBBegoniastr-on01

2. U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het Stadskantoor, Hoogstraat 11, 1601KT Enkhuizen. U kunt hiervoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon 0228-360100 of via www.enkhuizen.nl

Zienswijze

Binnen de gestelde termijn kan een ieder schriftelijk (voorkeur) of mondeling zijn zienswijze bij het college van Burgemeester en wethouders kenbaar maken.

De zienswijze kunt u sturen aan het college van Burgemeester en wethouders van Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen onder vermelding van Zaaknummer 868277. Ook kan de zienswijze per e-mail worden ingediend via stadhuis@enkhuizen.nl eveneens onder vermelding van Zaaknummer 868277.

Contact

Voor nadere informatie en/of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. Eenkoren van de afdeling Ruimte (telefoon 0228-360100).

 

Naar boven