Ontwerp bestemmingsplan Dorpsstraat 24c te Gapinge

Logo Veere

Het ontwerp bestemmingsplan Dorpsstraat 24c te Gapinge ligt met ingang van 24 juni 2021 voor een periode van zes weken ter inzage. Dit bestemmingsplan vormt het juridisch planologisch kader voor het toevoegen van een woning. Het plangebied is ingesloten tussen twee woningen. Aan de noordzijde van de kavel ligt Dorpsstraat nummer 24b. Aan de zuidzijde van het plangebied ligt Dorpsstraat nummer 26.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 24 juni 2021 t/m 4 augustus 2021 voor een ieder ter inzage. Het digitale ontwerp bestemmingsplan is met ingang van 24 juni 2021 beschikbaar gesteld op www.ruimtelijkeplannen.nl en is te vinden onder plannummer NL.IMRO.0717.0167BPDorpGap-VG01. Ook is er de mogelijkheid om het plan in te komen zien op het gemeentehuis.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgermeester en wethouders. Mocht u vragen hebben over dit ontwerp bestemmingsplan dan kunt u contact opnemen met mevrouw D. Haaze via d.haaze@veere.nl of 0118 555434.

 

M.e.r.-beoordeling

Gezien de beperkte aard en omvang van dit project is het niet nodig een (vormvrije) m.e.r. beoordelingsnotitie op te stellen. Er zijn geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu te verwachten.

 

 

Domburg, 23 juni 2021

Burgemeester en wethouders van Veere,

De secretaris, De burgemeester

J.F.M. Steinbusch R.J. van der Zwaag

 

 

 

 

 

Naar boven