Omgevingsvergunning voor het aanpassen van het 150kv station aan de Valkenvoortweg 11 te Waalwijk, kadastraal bekend gemeente Waalwijk, sectie K, nummer 732.

Logo Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat hij heeft besloten om met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3° van de Wabo af te wijken van de planregels van het bestemmingsplan "Buitengebied" en vergunning te verlenen voor het aanpassen van het 150kv station op het perceel kadastraal bekend gemeente Waalwijk, sectie K, nummer 732, gelegen aan de Valkenvoortweg 11 te Waalwijk.

 

De vergunning betreft de volgende activiteiten:

◦ het (ver)bouwen van een bouwwerk;

◦ het handelen in strijd met de regels van ruimtelijke ordening.

 

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 24 juni 2021 gedurende 6 weken ter inzage bij de frontoffice van het team Vergunningverlening & Belastingen van de gemeente Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Let op, voor het inzien van de stukken dient vooraf een afspraak te worden gemaakt via 0416-683456.

 

Daarnaast is de omgevingsvergunning raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl, NL.IMRO. 0867.PBWWValkenoortw11-VA01.

 

Beroep/voorlopige voorziening

Belanghebbenden kunnen beroep indienen, waaronder ook wordt verstaan: de wettelijke adviseurs die advies hebben ingediend naar aanleiding van het ontwerpbesluit. De termijn van zes weken voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en moet tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Zeeland- West- Brabant, Team bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien een beroepschrift is ingediend gedurende de genoemde periode, kan - indien er sprake is van een spoedeisend belang - een verzoek worden gedaan tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht. Voor het indienen van een verzoek tot voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Waalwijk, 23 juni 2021

Naar boven