Ontwerpwijzigingsplan “Staaiweg 2” te Vierlingsbeek

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken hierbij bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening over te gaan tot wijziging van het bestemmingsplan “Vierlingsbeek” ten behoeve van de wijziging van de bestemming van de gronden ter plaatse van het perceel VLB00, sectie L, nummer 506, naast Staaiweg 4 (postcode 5821 AN) te Vierlingsbeek, zodanig dat de bouw van één woning mogelijk wordt.

 

Het ontwerpwijzigingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 23 juni 2021 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.boxmeer.nl/bekendmakingen

Tot en met 3 augustus kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpwijzigingsplan bij de gemeenteraad van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, vragen of een toelichting op het ontwerpwijzigingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Economie.

Naar boven