Gemeente Alkmaar - ontwerpwijzigingsplan - Zuidervaart 127, Zuidschermer

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een wijzigingsplan voor het perceel aan de Zuidervaart 127 Zuidschermer in ontwerp ter inzage ligt.

Doel

Het Ontwerpwijzigingsplan Zuidervaart 127 Zuidschermer is opgesteld om de bestemming van agrarisch naar wonen te wijzigen.

Inzien

Het ontwerpwijzigingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 24 juni 2020 tot en met woensdag 4 augustus 2021.

U kunt het Ontwerpwijzigingsplan langs elektronische weg inzien via internetpagina:

 

(zoeken op adres of NL.IMRO.0361.WP00117-0201)

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor te vermijden. Voor het inzien van het plan vragen wij u om gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden.

Indien u het wijzigingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neem contact op via telefoonnummer 14 072.

Zienswijzen

Op het ontwerpwijzigingsplan kan een ieder gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Zienswijzen kunt u richten aan het burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar of via post@alkmaar.nl. Zienswijzen moeten zijn ondertekend en voorzien van naam en adres.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

 

Naar boven