Gemeente Alkmaar - bestemmingsplan - SOED Vroonermeer Noord

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘SOED Vroonermeer Noord’ heeft vastgesteld.

Gebied

Het plangebied betreft een braakliggend bouwperceel tussen de N245, De Keesman, de Damakker en de Laan van Bergama.

Doel

Het bestemmingsplan SOED Vroonermeer Noord voorziet in het realiseren van een schoolgebouw en een gebouw met 18 appartementen van Kennemer Wonen aan de Damakker.

Inzien

Het bestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 24 juni 2020 tot en met woensdag 4 augustus 2021 gedurende zes weken ter inzage.

Het bestemmingsplan is in te zien via onze internetpagina www.alkmaar.nl/inzage of via www.ruimtelijkeplannen.nl (zoeken op adres of NL.IMRO.0361.BP00166-0305).

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor zoveel mogelijk te vermijden. Voor het inzien van het plan vragen wij u om zoveel mogelijk gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden.

Indien u het bestemmingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neem contact op via telefoonnummer 14 072.

Beroep

Gedurende de genoemde termijn kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Instellen van een beroep schort de werking van het bestemmingsplan niet op. Daarvoor kan verzoek om voorlopige voorziening worden gedaan bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA De Haag.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

 

Naar boven