Vaststelling bestemmingsplan Landelijk Gebied, herziening Keur 11

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied, herziening Keur 11’ zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 29 april 2021 gewijzigd is vastgesteld, met ingang van de dag na datum van deze bekendmaking gedurende zes weken van 23 juni 2021 tot en met 4 augustus 2021 voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het vastgesteld bestemmingsplan Landelijk Gebied, herziening Keur 11 elektronisch raadpleegbaar op:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.1948.BGS000BP0042020P-VG01

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan Landelijk Gebied, herziening Keur 11’ maakt de sloop van de bestaande opstallen, de oprichting van een tweetal woningen (een vervangende woning en een Ruimte-voor-Ruimte woning) en de wijziging van de agrarische bestemming in een woonbestemming mogelijk. Voor deze ontwikkeling is een partiële herziening van het bestemmingsplan Landelijkgebied noodzakelijk.

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

- belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan;

- belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te dienen.

Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd.

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Raymond Bouman van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 0413 381 694.

Veghel 22 juni 2021

Naar boven